jacqueline koopmans on track spiegelcoaching
Ik ben alleengaande moeder van twee leuke spontane tienermeiden. Ik voel mij een gezegend mens met mijn prachtige gezin (waaronder mijn twee honden). Als vanzelfsprekend heb ik mij, als alleengaande werkende moeder niet altijd gezegend gevoeld. Ik heb daar behoorlijk voor door het stof moeten gaan, maar ook hierin mag ik mijn zegeningen tellen. Het was bij tijden een moeilijke weg vol strubbelingen, maar wat ligt er nu een mooi pad uitgestrekt voor mij!


Naast en voorafgaand aan het moederschap heb ik altijd gewerkt in de zorg, variërend van (leerling) psychiatrisch verpleegkundige, tot maatschappelijk werker en groepstrainer binnen de reguliere verslavingszorg en de verslavingsreclassering. Tussendoor heb ik nog een tijd als manager gewerkt in een kindertehuis in Engeland.


 
 
spiegelcoaching met honden
In deze verschillende rollen heeft het coachen centraal gestaan, waardoor bij mij al heel lang de gedachte ontstond om als zelfstandig (spiritueel) coach aan de slag te gaan. Het coachen en trainen was immers waar ik het meeste plezier aan beleefde. Ik wist alleen nog niet precies hoe ik dit aan wilde pakken, er zijn immers al zoveel (spiritueel) coaches.


Toen ik mijn honden Lisha en Sunny kreeg, werd ik 'per toeval' herhaaldelijk door omstandigheden in contact gebracht met spiegelhonden en honden als co-werkers binnen de hulpverlening. Hier ging mijn bloed van stromen. Mijn "Inner Sparkle" ontvlamde pas echt, toen ik dit kon gaan combineren met EFT, Reiki en Seichem. Het duurde vervolgens niet lang voor ik 'Ontrack' was en van mijn hobby (honden) mijn spirituele co-werkers kon maken, binnen EFT en de energetische healingssessies. Het spiegelcoachen gaat namelijk hand-in-hand samen met spirituele- en intuïtieve coaching en het (zelf)helende energetische vermogen van Reiki, Seichem en de EFT. Dit alles geeft emotionele vrijheid, balans en levensgeluk....Unleash Your Inner Sparkle, dat is wat ik iedereen in het leven zo gun!